ОГОЛОШЕННЯ

Стосовно підвищення вартості води з 01.06.2024

    Шановні мешканці, повідомляємо, що Інфоксводоканал підняв тарифи на воду для будинку за адресою Гагарінське плато, 5/3. 

   Тарифи Інфокса встановлює державний орган НКРЕКП. За Постановою НКРЕКП від 22.12.2021 попередній тариф на водопостачання та водовідведення визначався для всіх споживачів  у розмірі 35,16 грн з ПДВ. 

Тобто раніше не було розмежування по тарифу між побутовими (населення) та непобутовими споживачами в будинку.  Зараз Постановою НКРЕКП від 28.05.2024 встановлено розмежування, а саме: для населення залишили попередній тариф, для непобутових споживачів затверджено тариф – 50,57 грн з ПДВ (водопостачання + водовідведення). 

   01 липня ТОВ «Управдом» отримав від Інфокса рахунок на воду, яку спожито в Будинку, за тарифом 50,57 грн з ПДВ. Це пов’язано з тим, що Будинок будувався та був прийнятий в експлуатацію як «Готельний спортивно-оздоровчий комплекс». Тобто будинок в цілому не є житловим об’єктом та   НКРЕКП та Інфокс не розглядають мешканців такого об’єкту як побутових споживачів (населення). 

   Наразі Управдом проводить роботу щодо уточнення можливості перегляду Інфоксом тарифу для Будинку. Проте в теперішніх умовах задля уникнення відключення будинку від постачання води оплату за спожиту в Будинку воду та відповідно нарахування Вам вимушені здійснювати  за тарифом, який виставляється по Будинку Інфоксом.  

   Для власників приміщень в Будинку, які перевели апартаменти в квартири (житло), рекомендуємо звернутися до Інфоксводоканалу із заявою щодо укладення індивідуальних договорів на воду. Управдом зі своєї сторони готовий надати наявні в нього документи та інформацію щодо сприяння укладенню вказаних договорів

 

З повагою,

Адміністрація ТОВ «Управдом»